Uw huid, uw gezicht

De huidprofessionals van Art de Jeunesse zijn gespecialiseerd in het behandelen van uw gezicht.

Gezichtsbehandelingen zijn er niet alleen om u af te helpen van uw huidproblemen, maar er zijn ook behandelingen speciaal om heerlijk bij te ontspannen. Verbeter uw uitstraling en gun uzelf de gezichtsbehandeling die bij u past. Natuurlijk krijgt u voorafgaand deskundig advies.

Behandelpakketten

Palette de Jeunesse: Anti-age pakket

Dag verslapping, hallo stevige huid! Een combinatie van de allerbeste behandelingen van Art de Jeunesse laat uw huid jaren jonger ogen. Stevigere spieren en compacter bindweefsel zijn de sleutel tot een jongere huid.

Lees meer

Lifting Boost

De Lifting Boost is een kuur van behandelingen, die ervoor zorgt dat uw doorbloeding gestimuleerd wordt, waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing.

Lees meer

Beauty Bootcamp

Wij krijgen uw huid weer in topvorm met de Beauty Bootcamp! Een kuur van intensieve en resultaatgerichte behandelingen laten u zienderogen het resultaat ervaren.

Lees meer

Individuele behandelingen

Dermaplaning

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid en wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje.

Lees meer

Carboxy Therapy Mask

Een behandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een gelmasker.
Dé manier om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren.

Lees meer

Plasma Medical Ooglift

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven en onder oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden.

Lees meer

Casmara Maskers

De alginaatmaskers van Casmara…

Lees meer

Absolute Effects zuurstofbehandelingen

Wilt u graag een perfect verzorgde huid, maar heeft u weinig tijd? Met de rijke en intensieve Absolute Effects zuurstofbehandelingen ziet uw huid er binnen 45 minuten weer stralend uit!

Lees meer

Acnebehandeling

Hoe hardnekkig acne ook lijkt, bij Art de Jeunesse zijn er doeltreffende behandelingen beschikbaar. Blijf er niet langer mee lopen en ontdek wat wij voor uw huid kunnen betekenen.

Lees meer

Men’s Special

Speciaal voor mannen heeft Art de Jeunesse een behandelingspakket samengesteld. Mannen hebben een andere huid dan vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat deze huid minder verzorging nodig heeft.

Lees meer

CryoGlobes Facial

Met onze CryoGlobes kunnen we een heerlijk ontspannende én effectieve ijsmassage uitvoeren in het gelaat.

CryoGlobes zorgen voor;
– verbetering van de algemene conditie van de huid door de zuurstof- en voedingsstof-toevoer naar de huid te verhogen,
– vermindering van rimpeltjes en fijne lijntjes,
– het stimuleren van de productie van collageen,
– vermindering van wallen onder de ogen,
– verkleining van porïen in gelaat en hals.

Onze CryoGlobes Ijsmassage combineren we met de Nora Bode micro-dermabrasie, het Nora Bode Collageen Vliesmasker én de Bellabaci Cupping, om zo de huid de ultieme boost en versteviging te geven!

SkinBoost Deluxe

Een uur lang de huid intensief verwennen met 3 van onze top behandelingen. Bijvoorbeeld een combinatie van onderstaande behandelingen. Dit is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide scala aan huid verbeterende behandelingen. 

Glycolzuurpeeling; een intensieve peeling met een positieve werking op pigment, veroudering en een droge huid. Tevens houdt de huid hierna beter vocht vast.
Een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven.

Laser Genesis: uitstekend tegen acne, grove poriën, littekens, fijne lijntjes en/ of roodheid.

Casmara Alginaat Masker: een heerlijk peel-off masker, aangepast op uw huidtype, met o.a. een revitaliserend resultaat! Tijdens dit masker wordt u nog verwend met een heerlijke nek-/ en schoudermassage of een hoofdhuidmassage.

Carboxy Therapy Mask; een behandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een gelmasker.Dé manier om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door middel van het activerend masker wordt de natuurlijke zuurstoftoevoer van binnenuit direct verhoogd. Dit zorgt voor vorming van collageen en elastine.

Nora Bode OXYjet LEO DELUXE: met onze Nora Bode zuurstofbehandeling wordt uw huid beter van structuur, voller, steviger en frisser. Deze succesvolle behandeling heeft zowel in de medische wereld als in Hollywood furore gemaakt!

Gun je huid (en jezelf) deze luxe boost!

SkinBoost Deluxe

Een uur lang de huid intensief verwennen met 3 van onze top behandelingen:

  1. Glycolzuurpeeling; een intensieve peeling met een positieve werking op pigment, veroudering en een droge huid. Tevens houdt de huid hierna beter vocht vast.
    Een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven.
  2. Laser Genesis: uitstekend tegen acne, grove poriën, littekens, fijne lijntjes en/ of roodheid.
  3. Casmara Alginaat Masker: Een heerlijk peel-off masker, aangepast op uw huidtype, met o.a. een revitaliserend resultaat! Tijdens dit masker wordt u nog verwend met een heerlijke nek-/ en schoudermassage of een hoofdhuidmassage.

Gun je huid (en jezelf) deze luxe boost!

Skin Boost huidverbetering

De Skin Boost is een combinatie van twee intensieve behandelingen, waarna uw huid een echte opkikker krijgt. De behandelingen richten zich op de hydratatie, voeding en/of versteviging van uw huid.

Lees meer

Jeunesse Intense

Een 1,5uur durende behandeling waarbij de huid intensief en doeltreffend behandeld wordt.

  1. Dermapen Microneedling: plaatselijke structuurverbetering van de huid. Zorgt tevens voor een flinke opfrisser, de doorbloeding wordt gestimuleerd en geeft de huid weer zijn natuurlijke glans terug.
  2. Laser Genesis: uitstekend tegen acne, grove poriën, littekens, fijne lijntjes en/ of roodheid. Extra intensief in combinatie met de Dermapen Microneedling.
  3. Casmara Alginaat Masker: Een heerlijk peel-off masker, aangepast op uw huidtype, met o.a. een revitaliserend resultaat! Tijdens dit masker wordt u nog verwend met een heerlijke nek-/ en schoudermassage of een hoofdhuidmassage.

Een intense behandeling die iedere huid kan gebruiken!

DS V-Line Collageen Draadlift
DS V-LINE Collageen draden helpen de huid te beschermen tegen tekenen van huidveroudering en zorgen voor vermindering van rimpels. Het is een cosmetische behandeling, waarbij we door middel van een speciale techniek de collageen draden in de huid laten zakken. Zónder prikken of snijden en geheel pijnloos!
 

Lees meer

OXYjet LEO DELUXE zuurstofbehandelingen

Met onze nieuwe Nora Bode OXYjet LEO DELUXE zuurstofbehandeling wordt uw huid beter van structuur, voller, steviger en frisser. Deze succesvolle behandeling heeft zowel in de medische wereld als in Hollywood furore gemaakt!

Lees meer

Bellabaci bindweefselmassage

Heerlijk ontspannen en tegelijk een strakkere en gezondere huid? De Bellabaci bindweefselmassage is de optimale stimulatie van uw huid en haar onderliggende weefsels.

Lees meer

HydraLift huidversteviging

Lift en verstevig uw gezichtshuid met de HydraLift-behandeling. Uw huid wordt niet alleen versterkt door spierstimulatie, maar krijgt ook een diepgaande verzorging.

Lees meer

Dermapen 4™ micro-needling
Onderga de volkomen veilige micro-chirurgische needling behandeling voor de verjonging van uw huid. Ook voor grove poriën, littekens, zonbeschadigde huid of striae is dit een effectieve behandeling.

Lees meer

Cosmetische fillers

Ook de beroemde cosmetische filler-behandeling behoort tot het repertoire van Art de Jeunesse. Onze plastisch chirurg behandelt uw rimpels deskundig en effectief.

Lees meer

Hyaluronzuur rimpelcorrectie

Wilt u meer volume in uw gezicht en minder rimpels? De plastisch chirurg van Art de Jeunesse nodigt u graag uit voor een hyaluronzuur rimpelcorrectie. Ontdek ook het geheim van een jongere huid!

Lees meer

Mini Vampire Facelift

Wel de facelift, niet de injecties? Dan is de Mini Vampire Facelift de perfecte oplossing voor u. U krijgt een stralende, egale en strakke huid. Bekijk de voor en na foto’s en overtuig uzelf!

Lees meer

Glycolzuurpeeling

Pak meerdere huidproblemen tegelijk aan en gun uzelf een zachte, gladde huid. Deze natuurlijke zuurbehandeling pakt uw huid grondig aan voor het beste resultaat.

Lees meer

Ultraschall geluidstherapie

De behandeling met de Ultraschall laat werkzame serums tot diep in uw huid dringen door middel van geluidstrillingen. Zo krijgt u optimaal effect van de werkzame stoffen in uw huid.

Lees meer

Apilus Senior 3G

Ontdek de vriendelijkste manier om huidoneffenheden en haartjes voorgoed te laten verdwijnen. De Apilus Senior 3G is een krachtig en geavanceerd apparaat dat veilig, comfortabel en snel uw huid vrij van oneffenheden maakt.

Lees meer

Synergy
De nieuwste revolutie in huidverbetering!
Synergy werkt door middel van infrarood licht in combinatie met LED-licht.

Lees meer

Kennismakingsbehandeling

Komt u voor de eerste keer naar ons voor een gezichtsbehandeling? Ga dan voor de kennismakingsbehandeling.

 

Lees meer

Persoonlijke gezichtsbehandelingen

Wilt u een goede gezichtsbehandeling, maar weet u niet precies welke? Kies dan één van onze persoonlijke gezichtsbehandelingen.

 

Lees meer

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq