Merken

Wij werken uitsluitend met de beste merken om u de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

GELCOLOR BY OPI

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

GUINOT

De exclusieve en zeer uitgebreide productlijn en bijzonder aangename behandelingen van Guinot zorgen voor een snel en doeltreffend resultaat. Guinot heeft perfectie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
In de laboratoria van Guinot werken wetenschappers continue aan het verfijnen van het beste uit de natuur tot doeltreffende hightech cosmetica en behandelingen voor vrouwen en mannen.

JAN MARINI

Jan Marini Skin Research Inc, werd opgericht door Jan Marini, die in de 90er jaren nauw betrokken was bij de ontwikkeling en marketing van md formulations. Van daaruit heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld en zich vooral gericht op dermatologen, huidspecialisten, en plastisch chirurgen. Jan Marini is echter verder doorontwikkeld dan MD Formulations.
Zo zijn er veel vernieuwende ingrediënten toegepast en heeft zij verschillende patenten op haar naam staan.
Jan Marini valt vooral op door de goed geformuleerde producten die oplossingen bieden voor diverse huidcondities. Te denken valt hierbij aan o.a. de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van de geselecteerde producten.

SILCSKIN

Art de Jeunesse is trots dat we SilcSkin kunnen aanbieden.

SilcSkin producten bevatten siliconen van 100% medische kwaliteit voor thuisgebruik. Zo kunt u al slapend op een natuurlijke manier uw rimpels aanpakken.

INSTANTLY AGELESS BY JEUNESSE

Instantly Ageless is een crème die u kan helpen de tekenen van veroudering te verminderen en een meer jeugdige uitstraling te krijgen, met name rondom de ogen. Het is een krachtig product dat fijne lijntjes en rimpels laat verdwijnen, waardoor u weer een frisser en jonger uiterlijk krijgt. En dit binnen 2 minuten!

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq