Hyaluronzuur rimpelcorrectie

Wilt u meer volume in uw gezicht en minder rimpels? De plastisch chirurg van Art de Jeunesse nodigt u graag uit voor een hyaluronzuur rimpelcorrectie. Ontdek ook het geheim van een jongere huid!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat uw huid vocht vasthoudt. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor uw huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. Ontdek Stylage, de unieke filler die we gebruiken tijdens onze hyaluronzuur rimpelcorrectie, die u jaren jonger laat uitzien.

De behandeling
Tijdens de Hyaluronzuur rimpelcorrectie wordt u behandeld met Stylage, een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit. De natuurlijke anti-oxidant Mannitol vermindert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Het resultaat: minder roodheid en zwelling na de behandeling, waardoor u meteen uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Bovendien is het verbluffende resultaat direct zichtbaar!

Veilige methode
Hyaluronzuur is wereldwijd de meest gebruikte filler. Een behandeling met hyaluronzuur is een veilig middel om de tekenen van huidveroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

Het resultaat
Het resultaat van een behandeling met Stylage houdt ongeveer 9 tot 18 maanden aan. Voor de lippen is dit ongeveer 6 maanden. Het voordeel van Stylage is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq