OXYjet zuurstofbehandeling

Met onze nieuwe Nora Bode OXYjet LEO DeLuxe zuurstofbehandeling wordt uw huid beter van structuur, voller, steviger en frisser. Deze succesvolle behandeling heeft zowel in de medische wereld als in Hollywood furore gemaakt!

Naarmate u ouder wordt, kan uw huid minder goed zuurstof opnemen van binnenuit. Zuurstof is essentieel voor al het leven en ook voor uw huidcellen. Extra toevoer van pure zuurstof verjongt uw huid direct!

De LEO DeLuxe bevat maar liefst 8 functies, waaronder: zuurstofdrukinjectie, een zuurstofspray, cryo-therapie, diamond peel micro-dermabrasie, dieptereiniging met Bio Blue en Bio Red LowLevelLaser, bindweefselmassage met Bio Blue en Bio Red Low Level Laser, en zuurstofinhalatie-masker.

Tijdens de OXYjet LEO DeLuxe zuurstofbehandeling wordt er zuivere, medicinale zuurstof met een gepulseerde drukinjectie diep in uw huid ingebracht. Zelfs al na één behandeling is er zichtbaar resultaat: uw huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.

Ziekenhuizen passen sinds enkele jaren zuurstofbehandelingen toe op de huid voor slecht genezende wonden of na een intensieve bestraling. De huid geneest sneller en maakt zelfs nieuwe bloedvaten aan. Ook in Hollywood is de methode niet onopgemerkt gebleven. Sterren als Madonna, Courtney Cox, Jennifer Aniston en Claudia Schiffer gingen u voor.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq