Definitieve ontharing met de MedioStar NeXT Laser

Reken voor eens en voor altijd af met ongewenste haargroei en gun uzelf een gladde huid die u nooit meer hoeft te ontharen.

Waarom ontharen met de MedioStar NeXT Laser?

  • De meest innovatieve en krachtige ontharingslaser op de markt
  • Uitermate veilig en nauwkeurig
  • Diepe penetratie (810nm tot 940 nm), daardoor zeer effectieve ontharing
  • Comfortabele behandeling door het geavanceerde koelsysteem
  • Voordelig en snel doordat de behandelingsoppervlakte groot is
  • Ook geschikt voor de donkere huid (huidtype 1 t/m 6)

Belangrijk: bij de laserbehandeling met de MedioStar NeXT moet uw huid haar eigenlijke kleur hebben en mag niet gebruind zijn door de zon, de zonnebank of zelfbruinende middelen.

De behandeling van grijze, rode en blonde haren
Grijze, rode en blonde haren worden niet gezien door laserlicht. Deze haren verwijderen wij echter effectief door elektrische ontharing. Bij elektrisch ontharen maakt de kleur van de haar of van de huid niets uit. Met een klein vervangbaar naaldje wordt een stroompje in de haarfollikel gestuurd, waarna deze definitief is vernietigd.

Waarom een laserbehandeling en geen IPL-behandeling?
IPL-behandelingen zijn simpelweg minder effectief. De pulserende lichtenergie die wordt gebruikt tijdens een IPL-behandeling is minder krachtig en er gaat meer energie verloren naar omringende weefsels. Doordat de haarwortels niet helemaal worden vernietigd, kan het zijn dat u vele IPL-behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Doordat Art de Jeunesse behoort tot de vakkundige specialisten op het gebied van ontharing, kunt u ontharingsbehandelingen van uw gezicht bij uw zorgverzekeraar vergoed krijgen.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq