Bellabaci cellulitis­behandeling

Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd de strijd aangaan tegen cellulitis? Geniet van een Bellabaci cellulitisbehandeling en wandel de salon uit met een gezonde en gladde huid.

 Deze niet-invasieve behandeling vermindert uw cellulitis op natuurlijke wijze. De gerenommeerde behandeling gebaseerd op traditionele Chinese Cupping zal wonderen doen voor uw huid.

De behandeling
De comfortabele Bellabaci Cupping massage creëert door de zuigende werking een negatieve druk op uw huid. Hierdoor worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd, uw bindweefsel wordt gelift en stimuleert de bloedcirculatie naar de gestagneerde huid en spieren. Al deze processen zorgen voor een vermindering van uw cellulitis. Daarnaast zorgt Bellabaci Cupping voor strakkere contouren door het gladmaken van de huid, het stimuleert de lymfecirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en ontspant en verjongt het lichaam.

Na de behandeling
Door de diepe werking kan de huid tijdelijk rood worden; dit is de zogenaamde ‘cup kiss’. Deze vlek verdwijnt binnen een paar uur tot een paar dagen. Voor optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurvorm.

Meer informatie?

 

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq