Hoi allemaal, ik ben Jenneke. Nieuw als vlogger bij Art de Jeunesse, maar ik kom al járenlang over de vloer bij Linda en Mirja (en Maaike!). Niet alleen omdat ik de behandelingen goed vind, maar ook omdat je een koekje én een chocolaatje bij je thee krijgt. Als tekstschrijver verzorgde ik de Art-webteksten, maar misschien kennen jullie mij ook als vlogger (voor onder andere VVV Zuid-Limburg). Ik ben wel een avonturier. Als proefkonijn dienen voor alle behandelingen van de dames terwijl ik dat film, was dan ook meteen een done deal.

In de eerste vlog kreeg ik een kennismakingsbehandeling voor mijn gezicht van Linda. Nieuwe klanten kunnen zo proeven aan hoe een facial bij Art de Jeunesse eraan toegaat. Bovendien checken de dames op deze manier wat voor huidtype je hebt en weten ze hoe ze in de toekomst jouw huid het beste moeten verzorgen. Ik heb een normale huid die soms neigt naar het vette. Vandaag had ik erg veel onderhuidse ontstekinkjes, dus deze facial kwam als geroepen!

Linda begint met een reiniging en een acnebehandeling, waarbij ze ook mijn wenkbrauwen epileert. Dan krijg ik een ‘ultraschall’ behandeling: eerst speciale gel op mijn gezicht die past bij mijn huidtype, waarna ze met een geluidloos en pijnloos apparaatjes over mijn gezicht beweegt om afvalstoffen naar de lymfeklieren af te voeren door middel van geluidstrillingen (deze kun je overigens ook los boeken). Daarna volgt een maskertje en terwijl deze inwerkt, word ik heerlijk gemasseerd.
Grappig. Ik kom er al jaren, maar dit was voor het eerst dat ik een gezichtsbehandeling kreeg. Ik ben blij.