Guinot-behandelingen

Tijdens deze exclusieve behandelingen maakt uw huid kennis met de gerenommeerde producten van Guinot. Deze professionele producten worden veelal in kuuroorden gebruikt en maken hun beloftes waar.

Lift Summum
Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

Age Summum
Een unieke behandeling voor een zichtbaar resultaat op de verouderingsverschijnselen. Het serum met het Cellevenmilieu met 56 biologische werkzame bestanddelen en bijzonder geconcentreerde Vitamine C regenereren de celactiviteit doeltreffend en geven de huid zo nieuw leven. De behandeling gaat verder met een anti-aging massage met 15 exclusieve grepen om de weefsels te verstevigen en huidverslapping te bestrijden. De Age Summum behandeling eindigt met het aanbrengen van een anti-aging masker. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken. Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de verouderingsverschijnselen verminderd.

Hydra Peeling
Exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid. Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!
De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

Hydradermie
Door middel van dubbele ionisatie penetreert het werkzame serum diep tot in uw huid. Er zijn verschillende serumgels beschikbaar: voeding, hydrataties, anti-rimpel, puurheid, kalmerend, oplichtend, en anti-aging. Het resultaat is duurzaam en direct: een gladde, zachte huid met een hernieuwde glans.

Hydra Lift
Met de leeftijd werken de spieren minder, de huid verliest tonus en de contour van het gezicht verslapt. Tot nu toe werkten ‘liftende’ behandelingen op de huidstructuur, door de opperhuid te herstellen en de lederhuid te verstevigen.
Hydradermie Lift werkt dieper en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huid verspreidt en deze vitaliseert.

Hydradermie Ooglift
Met Hydradermie Lift Yeux worden de spieren rondom uw ogen geactiveerd, om ze te versterken en nieuwe stevigheid te geven. Meteen na de eerste behandeling verdwijnen rimpeltjes, worden kraaienpootjes gladder en ziet de huid rondom uw ogen er jeugdiger uit.

Hydraclean
Deze korte, maar effectieve behandeling is bij uitstek geschikt als snelle beautyboost of als behandeling tussendoor. De behandeling bestaat uit een diepe reiniging op basis van warmte en uit een ontspannende massage. Het resultaat is verrassend: uw huid ademt beter, is helder en fris en neemt verzorgingsproducten beter op.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq