Absolute Effects zuurstofbehandelingen

Wilt u graag een perfect verzorgde huid, maar heeft u weinig tijd? Met de rijke en intensieve Absolute Effects zuurstofbehandelingen ziet uw huid er binnen 45 minuten weer stralend uit!

Tijdens onze Absolute Effects zuurstofbehandelingen zorgt het originele Nora Bode OXYjet zuurstofdruksysteem voor een optimale inwerking van de serums. De gebruikte serums bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen met bewezen effectiviteit en zijn vrij van geurstoffen, parabenen en minerale oliën.

Top 3 Absolute Effects behandelingen bij Art de Jeunesse:

Absolute Effects Energy Reload
Deze vitaliserende behandeling voor een frisse, strakke en jeugdigere huid is speciaal ontwikkeld om uw huid extra energie, elasticiteit en stevigheid te geven. Het gebruikte serum bevat liposomaal ingekapseld hyaluronzuur, vitamine A, E, C en witte thee extract.

Uw huid wordt intensief gereinigd met het Nora Bode borstelapparaat met LED in combinatie met het zuurstofdruksysteem.

Absolute Effects Volume Boost
De Volume Boost is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die meer volume in hun gezichtshuid willen. Het serum zorgt ervoor dat rimpels van binnenuit worden opgevuld en uw huid wordt verstevigd. Het intensief hydraterende serum bestaat onder andere uit algenextract, pullulan, stranddistel, squalane en commiphora mukul extract.

Uw huid wordt behandeld met het zuurstofdruksysteem, met Cold Laser roodlichttherapie (Bio Red Light) en u krijgt de Nora Bode bindweefselmassage met de OXYTone applicator.

Absolute Effects Sensitive Balance
Versterk de haarvaatjes van uw gevoelige huid met de Sensitive Balance-behandeling. Zo worden roodheden en ontstekingen verminderd. Het Sensitive Balance-serum hydrateert intensief en vult droogtelijntjes op. Het bevat o.a. Acetyl Tetrapeptide 40, liposomaal ingekapseld hyaluronzuur, Escin en Butcher’s Broom extract, panthenol, extracten van zoethout, Calendula en Centella Asiatica en granaatappelzaad.

Uw huid wordt behandeld met het zuurstofdruksysteem en de Nora Bode OXYspray, speciaal voor de gevoelige huid.

Langer genieten? U kunt deze behandelingen uitbreiden naar 1 uur, 1,5 uur of 2 uur.

Art de Jeunesse, Instituut voor huidverbetering

 

Wilhelminasingel 82 A01
6221 BL Maastricht
T 00 31 (0)43 711 30 60

facebook Instagram Zeltiq